3 aliran pendapatan sekaligus dalam satu laman web niaga

.


Tempah web Jualan/Affiliate/ MLM System... klik sini


Perniagaan internet yang dilancarkan oleh beberapa orang pakar usahawan internet Malaysia pada hujung tahun 2012 ini telah banyak membantu pengguna internet memiliki bisnes yang mereka boleh jalankan hanya dari rumah atau ofis mereka.

Sistem jana pendapatan yang dibangunkan oleh LpgnXtreme berjaya membantu ahli mereka menambah pendapatan dari RM50 hingga yang paling tinggi kita temui adalah RM800 sehari. Ini membuktikan bahawa sistem yang disediakan terbukti mampu untuk memberi pendapatan tambahan kepada sesiapa sahaja, dengan syarat mereka fokus dan komited.

LpgnXtreme menyediakan 3 saluran pendapatan untuk ahli mereka:

Program ‘Coded’ RM50 & RM100 memberi peluang kepada ahli-ahli LpgnXtreme untuk menjana modal yang pantas. Ini boleh dicapai apabila sekiranya mereka mempromosikan link laman web mereka, dan apabila ada ahli yang turut serta dalam program ini maka ahli LpgnXtreme akan dapat bayaran komisyen sebanyak RM50 atau RM100 terus ke dalam bank akaun mereka tanpa menerusi pihak yang ketiga.

Program Networking LifePharm Global adalah program yang bekerjasama dengan syarikat dari Amerika Syarikat bagi memperhebatkan lagi peluang menambah pendapatan anda.

Syarikat yang asalnya menjalankan perniagaan runcit ini ingin melebarkan sayap perniagaannya dengan melancarkan Lifepharm Global pada tahun 2001. Akar syarikat ini dengan pantas telah berkembang di serata dunia apabila operasinya dijalankan secara online dan telah berjaya melahirkan ramai jutawan dalam tempoh yang singkat.

Produk utama syarikat adalah “Laminine” yang dikatakan mampu, dengan izin Allah, mengubati pelbagai jenis penyakit melalui kaedah mengaktifkan serta membaiki sel-sel asas dalam badan. Produk yang baik jika disertakan dengan sistem menjana ekonomi yang baik akan menghasilkan pulangan yang baik untuk pengguna, syarikat dan juga pengeraknya iaitu ahli LpgnXtreme sendiri.

Melalui sistem online yang disediakan oleh LpgnXtreme menjalankan perniagaan LifePharm dijadikan seringkas yang boleh untuk memudahkan ahli LpgnXtreme, yang mana fokus mereka adalah untuk memaksimakan pendapatan ahli-ahlinya selain mendapat kesihatan yang baik.

http://goo.gl/ezCFHF

Comments

comments


 • NAME: ipincute
 • WEBSITE: http://goo.gl/ezCFHF
 • CATEGORY: Perniagaan
 • KEYWORD : 

 • .


  Tempah web Jualan/Affiliate/ MLM System... klik sini


  iklan-kerja-kosong

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  iklan-percuma-aje