Minyak Kambing Gurun SSi

.


Tempah web Jualan/Affiliate/ MLM System... klik sini


Minyak Kambing Gurun AJAIB – SSi
Merupakan ramuan semulajadi sebagai cara alternatif untuk lelaki, yang sangat berguna dan berkesan.

TERBUKTI BERKESAN untuk lelaki! Penemuan menakjubkan hasil dari penyediaan tradisional turun-temurun yang telah mengubah banyak kehidupan lelaki. Minyak ini telah diadun secara khusus bersama dengan akar-akar kayu terpilih & tumbuh-tumbuhan semulajadi untuk meningkatkan saiz zakar, daya ereksi, lebih stamina dan kepuasan seks yang maksimum. Jadi tiada apa yang perlu anda risaukan.

Kegunaan :
# Mengubat pelbagai penyakit urat saraf
# Menghindarkan SIHIR (telah didoakan)
# Menambah TENAGA LELAKI / WANITA

Nikmati ereksi yang lebih kuat, bertenaga dan saiz yang berbeza dalam masa yang singkat! Berikan pasangan anda kepuasan dalam hubungan intim anda dengannya. Minyak Kambing Gurun adalah sapuan yang selamat untuk digunakan dan akan memberikan anda lebih nikmat dan tenaga yang anda idam-idamkan! Ia adalah satu-satunya minyak yang khusus untuk anda gunakan ketika sesi senaman alat sulit anda.

kambing-gurun

Khasiat Minyak Kambing Gurun ini juga ada diceritakan di dalam buku Penawar Mati Pucuk (Rahsia Penguat Tenaga. Antara petikan dari buku tersebut adalah “Urutkan zakar anda dengan Minyak Kambing Gurun selama 5 minit atau lebih. Kemudian berehatlah kira-kira setengah jam sebelum anda setubuhi isteri anda. InsyaAllah akan terbukti kehebatan khasiatnya sama seperti kehebatan kambing gurun. Begitulah menurut sesetengah mereka yang pernah mengamalkannya.

Jika anda inginkan kekerasan, saiz yang berbeza, ereksi yang lebih berkesan, rasa yang lebih nikmat dalam hubungan suami-isteri, produk ini adalah untuk anda. Hanya beberapa titik saja yang diperlukan utk setiap sessi urutan/senaman. Amalkan mengurut zakar & menyapu ari-ari anda setiap malam dengan minyak ini walaupun tidak mahu bersetubuh. Mudah-mudahan dengan amalan itu, senjata anda akan sentiasa siap untuk bertempur.

[stextbox id=”info”]Harga : 1 botol (80ml) = RM70.00 termasuk kos pos (RM80.00 S/S)
Order/Tempahan : SMS – Order Minyak Kambing Gurun
> send ke : 010-8069766
Saya akan maklumkan stok dan cara pembayaran[/stextbox]

Carian tentang iklan ini :

 • kambing gurun
 • minyak kambing gurun
 • khasiat minyak kambing gurun

Comments

comments


 • NAME: A.Rahman
 • WEBSITE: http://www.belionline.okey.my/promosi/minyak-kambing-gurun-asli.html
 • CATEGORY: Featured, Kesihatan
 • KEYWORD : , , , , , , , , , , ,

 • .


  Tempah web Jualan/Affiliate/ MLM System... klik sini


  iklan-kerja-kosong

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  iklan-percuma-aje