Madu Sidir Yamani Al-Miftahul Syifa

.


Tempah web Jualan/Affiliate/ MLM System... klik sini


MADU yang bermutu tinggi, ASLI, tidak dicampur dengan apa-apa bahan lain (tanpa bahan pengawet). Khasiatnya sangat tinggi – mampu menjadi penawar, menyelesaikan masalah organ-organ dalam badan, juga sebagai makanan tambahan, berupaya mencegah pelbagai penyakit dan memperbaiki kesihatan.

Madu Sidir Yamani Al-Miftahul Syifa adalah 100% asli, berasal dari Yaman yang memiliki kawasan yang amat subur dan sangat sesuai untuk penghasilan madu kerana terdapatnya pohon ‘Sidr’ dan ‘Sumur’. Madu yang dianggap paling baik adalah yang dikeluarkan dari bunga ‘Sidr’ (Ziziphus Spina Christi, L.Willd) dan ‘Sumur’ (Acacia Tortillis, Forsk. Hayne).

Antara penyakit-penyakit yang boleh dicegah atau sembuh melalui amalan mengambil Madu ini adalah: Jantung, Darah Tinggi, Saluran Darah Sempit, Kebas Kaki & Tangan, Kencing Manis, Buasir, Sembelit, Gastrik, Migraine, Selsema, Asma, Kejang Otot, Kulit Melecur, dan banyak lagi…

Keistimewaan Madu Sidir Yamani Al-Miftahul Syifa:
1) Ia mengandungi gula ringkas iaitu dektros yang mudah hadam dan mudah dileraikan dan ditukar menjadi tenaga segera kepada badan kita.
2) Tekstur serta kandungan madu ini tidak mengganggu selaput usus, perut akan jadi lebih selesa.
3) Segala zat serta khasiat yang terkandung di dalamnya sangat mudah diserap oleh sel-sel badan, membolehkan proses penyembuhan berlaku dengan cepat.
4) Madu ini sangat mudah untuk dikendalikan oleh sistem badan terutamanya pada buah pinggang. Oleh itu, ia dapat menjaga fungsi buah pinggang.
5) Dengan kandungan serat yang tinggi di dalamnya, ia sangat membantu melawaskan pembuangan air besar. Oleh itu, ia boleh menjadi penawar bagi sembelit.
6) Dari rasa, bau serta teksturnya yang tersendiri, ia mampu memberi ketenangan mental serta fizikal kepada pengguna yang mengamalkannya.
7) Dengan kuantiti yang sedikit sahaja iaitu satu sudu teh (sudu kecil “2 ml”), anda sudah boleh mendapat khasiatnya.

Ujian Makmal Madu Sidir Yamani Al-miftahul Syifa menunjukkan kandungannya:
1. Sukrose (gula rangkaian besar) – < 5.0%
2. Frutose (gula yang diperlukan oleh organ) – 25.3%
3. Glucose (gula yang diperlukan oleh organ) – 27.1%
4. Moisture (air atau kelembapan tidak melebihi 22%) – 11.4% (W/W)

Untuk mendapatkan segala kelebihan serta khasiat yang terkandung di dalamnya, anda hanya perlu campurkannya dengan air suam dan minum.
Amalan sihat harian: 1 sudu teh (2ml) dicampukan dengan air suam. Ambil 2 kali sehari. Bagi yang ada masalah organ dalaman, ambil 3 kali sehari.
Disyorkan juga mengambil Madu Sidir ini beserta dengan Minyak Habatus Sawda dan Minyak Zaitun Dara mengikut tahap kesihatan organ pesakit.

Harga sebotol: RM85 (250gm), RM160 (500gm)
Kos penghantaran ditanggung oleh kami sepenuhnya. Penghantaran dari Isnin hingga Jumaat sahaja (akan sampai dalam masa 1 – 4 hari). Jika bayaran dibuat pada hari Jumaat, produk mungkin akan diposkan hanya pada hari Isnin.

BONUS/Tawaran Istimewa (Sementara Stok Masih Ada) bagi semenanjung Malaysia sahaja:
Bagi setiap pembelian Madu Sidir Yamani 500gm, anda akan menerima hadiah bonus berupa 2 botol minuman tenaga Power Shark (Minuman baru, istimewa, keluaran Bumiputra Islam, dikilang di Kedah).

Untuk membuat pesanan, sila hubungi Nasir @ Nashir ditalian 013-6355418 atau email anashbi@gmail.com.

Semoga apa yang saya tawarkan ini dapat membantu ramai orang mengecapi nikmat kesihatan yang baik, terutama untuk menjalani ibadat puasa di bulan Ramadhan ini.

Laman web:
http://bit.ly/MaduSidirYaman
http://madusawdadanzaitun.blogspot.com

Nota: Jualan akan dihentikan buat sementara dari 25Julai hingga 30Julai2014 kerana cuti RAYA!!!

Carian tentang iklan ini :

 • madu as syifa yaman

Comments

comments


 • NAME: Nashir
 • WEBSITE: http://madusawdadanzaitun.blogspot.com
 • CATEGORY: Kesihatan
 • KEYWORD : , , ,

 • .


  Tempah web Jualan/Affiliate/ MLM System... klik sini


  iklan-kerja-kosong

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  iklan-percuma-aje