Cara Mudah Untuk Kurus

.


Tempah web Jualan/Affiliate/ MLM System... klik sini


www.fatburner2u.com

Hubungi 019-2710042

ELITE S7 Hybrid Fat Burner Advance ini mempunyai 4 khasiat iaitu:

Ultimate Fat Burner
Ini adalah ejen pembakar lemak terunggul. Kandungan Fat Burner dalam Elite S7 ini terdiri daripada 7 bahan terbaik dunia yang diuji pakar. Terbukti power giler untuk mencairkan lemak dengan mudah.

Power Detox
Banyak toksin dalam tubuh adalah salah satu sebab kenapa ramai orang payah sangat nak kurus. Kandungan Power Power Detox ini akan membuang toksin dari badan 3x lebih cepat berbanding produk-produk lain di pasaran.

Triple Energy Booster
Dengan memakan satu sachet Elite S7 akan membuatkan anda 3 kali ganda lebih bertenaga dari biasa. Tak caya??? leh try satu sachet dan try main futsal selama sejam. Kompem tak berhenti sampai habis game. Ia juga akan membuatkan anda tidak terasa lapar seterusnya mengurangkan perasaan ingin makan.

Collagen
Kolagen adalah ramuan bonus dalam kandungan Elite S7. Selepas sebulan anda rasa perbezaan pada kulit. Lebih cerah, anjal dan gebu.

Fat Burner Hybrid Advanced Elite S7 adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat:

-Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.

-Membuang’ air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi.

-Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat semakin meningkat.. Anda tak perlu selalu ke klinik selepas ini. 🙂

-Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.

-Selera makan terkawal.

-Sesuai untuk semua samada lelaki atau wanita

Harga yang terlajak murah dengan 4 fungsi dan khasiat yang berlainan. Anda tak perlu membeli produk yang banyak dan mahal.

Satu botol boleh tahan sehingga 40 hari

Harga Asal Elite S7 : RM210
Harga Promosi Elite S7 : RM170

Pengantaran ke Seluruh Malaysia.

COD Sekitar Cheras/Kajang/PJ.

Hubungi Sekarang : 019-2710042

www.fatburner2u.com

FAQ
1) 1 botol boleh tahan berapa lama?
1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari klu amik 1 sachet sehari. Tapi utk optimum result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 sachet pagi.
2) Cara minum Elite S7?
Minum 1 sachet tuang dlm gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bgn dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7.
3) Perisa?
Perisa mix berries yg sgt best.
4) Ada side effect tak?
Takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.
5) Kalau da stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?
Tidak. Boleh stop klu da dpt berat badan ideal.
6) Ada pantang larang? Coffee?
Pengguna Elite S7 tak perlu berpantang sbb Elite S7 adalah sejenis minuman bukan ubat.
7) Perlu bersenam tak?
Terpulang….kalau bersenam or jogging is a bonus…lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sgt membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan utk mereka yang sibuk & tiada masa nak exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.
8) Kerap membuang air kecil diawal pengambilan Elite S7?
Tanda yang bagus kerana Elite S7 membantu melancarkan system perkumuhan. Pastikan amik 3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.
9) Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?
Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.
10) Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?
Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. No prob.
11) Klu amik S7 pastu berat makin naik macam mana?
Ingredients ni semua menguruskan. Kalau naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn mcm biasa tapi takleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.
12) Klu da dpt berat badan ideal perlu teruskan ke x?
Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.
13) Adakah S7 boleh hilangkan bau badan?
Active ingridient yg terdapat dlm S7 utk menguruskan, membakar lemak & mencantikkan kulit sahaja. Klu ada yg dpt menghilangkan bau badan tu bonus.
14) Lepas mnum kena tggu 30 min dlu br leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
Lepas mnum kena tggu 30 min dlu br leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
Tunggu sat at least kalo tak sabor sgt 15 minit. Bagi dia settle down dlm sistem tubuh
15) Seawal umur brp boleh minum s7?
Disarankan bermula umur 15 tahun.
16) Cust yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?
Sebenarnya xde mslh tp kalau ada simptom-simptom seperti jantung berdegup laju or simpton-simptom lain perlu stop segera.

## Product Ini Dijamin 100% Original ##

(HARGA) : RM 170

Harga Asal Elite S7 : RM210
Harga Promosi Elite S7 : RM170

COD Cheras/Kajang/ PJ .PERCUMA Pengantaran selamat dengan currier /Poslaju ke Seluruh Malaysia .

~~ Whatapps , Sms or Call : 019-2710042

www.fatburner2u.com

Comments

comments


  • NAME: Mohd Raspal bin Imam
  • WEBSITE: http://www.fatburner2u.com
  • CATEGORY: Kesihatan
  • KEYWORD : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  • .


    Tempah web Jualan/Affiliate/ MLM System... klik sini


    iklan-kerja-kosong

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    iklan-percuma-aje